Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας (πόστερ)

Προετοιμασία τοίχου

 

Η προετοιμασία του τοίχου είναι ακριβώς η ίδια με της ταπετσαρίας. Δηλαδή πριν ξεκινήσετε αφαιρέστε οτιδήποτε προεξέχει και εμποδίζει στην τοποθέτηση. Πρίζες, διακοσμητικά και ότι άλλο κρέμεται από τον τοίχο. Προσοχή στο ρεύμα! Όποιες τρύπες υπάρχουν από καρφιά, να στοκαριστούν. Αν υπήρχε ταπετσαρία, είχε αφαιρεθεί και έμεινε κόλλα, πρέπει να την καθαρίσετε.
  

 

 

 

 

 

 

 

Έλεγχος φωτοταπετσαρίας

 

Απλώστε τα κομμάτια για να ελέγξετε αν είναι όλα μέσα στη συσκευασία και σε καλή κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

Κόλλα

 

Γεμίστε μισό κουβά με κρύο νερό και προσθέστε την κόλλα που είναι σε μορφή σκόνης. Πρέπει να αραιωθεί μέχρι να πλησιάσει τη ρευστότητα του μελιού. Βεβαιωθείτε ότι έχει ανακατευθεί καλά και δεν έχουν μείνει κομμάτια.

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγοί

 

Επειδή πολλοί τοίχοι είναι παράγωνοι, καλό είναι με ένα μολύβι και ένα μέτρο να σχηματίσετε ένα σταυρό στον τοίχο για να είναι ο οδηγός σας. Συνιστούμε να ξεκινήσετε την τοποθέτηση από το κέντρο.

 

 

 

 

 

 

 

Κόλλα στο φύλλο

 

Απλώστε το φύλλο σε έναν πάγκο ή σε άλλη επιφάνεια που σας βολεύει για να αλείψετε την κόλλα. Βουρτσίστε ομοιόμορφα στο πίσω μέρος και επιμείνετε στις άκρες του φύλλου. Περιμένετε περίπου τρία λεπτά και ξεκινάτε.

 

 

 

 

 

 

 

Τοποθέτηση

 

Τοποθετήστε το κεντρικό φύλλο στο κέντρο σύμφωνα με τον οδηγό και συνεχίζετε το ίδιο με τα υπόλοιπα.

 

 

 

 

 

 

 

Υπολογίστε περίπου δύο με τρία χιλιοστά να `καβαλήσει` το ένα φύλλο το άλλο.

 

 

 

 

 

 

 

Με τη βούρτσα θα βγάλετε τον αέρα και την περίσσια κόλλα, με κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.

 

 

 

 

 

 

 

Το ίδιο θα κάνετε με τα υπόλοιπα. Αφαιρέστε τα κομμάτια που περισσεύουν πάνω, κάτω και πλάγια με ένα ξυράφι. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό για να ξεπλύνετε προτού ξεραθεί η κόλλα.

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.