Ταπετσαρίες τοίχου

   Οι ταπετσαρίες τοίχου δίνουν γρήγορες και πρακτικές λύσεις με αισθητική. Τονίστε από μία εσοχή ή μία κολόνα μέχρι κι ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου, κάνοντας το χώρο πιο φιλικό, πιο ιδιαίτερο και πιο όμορφο. Τις προτιμούν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ώστε να διακοσμήσουν γραφεία, ιατρεία, καφετέριες, ακόμα και ξενοδοχεία. Τα συν της ταπετσαρίας είναι η θερμομόνωση του χώρου, η κάλυψη των ατελειών του τοίχου και  η μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
    Οι βινυλικές ταπετσαρίες, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία και δεν επηρεάζονται τα χρώματά τους. Σημαντικό είναι επίσης το ότι η σκόνη δεν μένει επάνω τους. Πρόκειται για το ιδανικό υλικό για κάθε χώρο της κατοικίας, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.
    Η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε στο χώρο σας το στυλ που του αρμόζει, μέσα από μία ανεξάντλητη γκάμα βιβλίων με ποικιλία σχεδίων. Με ταπετσαρίες κλασσικές, ρετρό,  ασπρόμαυρες, ανάγλυφες, με λουλούδια, με ζωηρά χρώματα, βαφόμενες, νεανικές, παιδικές και πολλές ακόμη, δεν θα ξέρετε ποιά να πρωτοδιαλέξετε!

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ταπετσαρίες τοίχου Dollhouse 2974-22133

Διάσταση ρολού: 0,53 x 10,05 = 5,33 μ² Όλες οι ταπετσαρίες τοίχου είναι συγκεντρωμένες εδώ. Ε..

53,00€

Ταπετσαρίες τοίχου Dollhouse 2974-22131

Διάσταση ρολού: 0,53 x 10,05 = 5,33 μ² Όλες οι ταπετσαρίες τοίχου είναι συγκεντρωμένες εδώ. Ε..

53,00€